Műköröm készítése házilag!

francia műköröm készítése budapesten Tanácsaim azoknak, akik nem akarnak szakemberhez fordulni, mondván: ááá ezt én is megtudom csinálni. A műköröm, mint divatos viselet, a színek és díszítési technikák, a korszerű alapanyagok, mind olyan széles körben kínálják számunkra a lehetőségeket, hogy szinte ellenállhatatlanul vonz minket a műköröm készítése csakúgy, mint annak díszítése. A tanfolyam viszont sok időbe, és sok pénzbe kerül, plusz a díszítő továbbképzések, ezért nem értem miért hiszi magát mindenki körmösnek, fodrásznak, orvosnak.... mégis miért vannak akkor az iskolák, a továbbképzések? ... Ezen kívül roppant nagy esztétikai, és szépérzék, továbbá 3 dimenziós látás szükséges hozzá!

Sokan, azt érzik egy jó hobbi, egy kellemes elfoglaltság hiányzik az életükből, és a szakmát nem véve komolyan, a műkörmös tanfolyam elvégzése nélkül, valahol „ellesik”… melynek segítségével otthon saját maguknak PRÓBÁLJÁK elkészíteni a műkörmöt, és ami még rosszabb a szomszédoknak, barátaiknak, családtagjaiknak.

Az alapok elsajátítása mindenképpen szükséges, hiszen bármibe is vágtok bele, akár hobbi szinten is, kell, hogy azt olyan minőségben készítsétek el, hogy ne hagyjon semmiféle kívánni valót maga mögött, de a csalódástól is épp úgy meg kell védeni magatokat, hiszen ez a remek „elfoglaltság” is képesítést igényel.

Hogy jobban érts, autót sem tudnánk vezetni jogosítvány nélkül, hiszen szabályok vannak, amiket tudni kell alkalmazni, és betartani, a műköröm készítés egyszerűnek tűnik, de ha nekiállsz rájössz, hogy nem véletlenül iskolában tanuljuk, és járunk továbbképzésekre!

Rengeteg ismeretanyag áll a rendelkezésünkre már az otthoni tákolgatáshoz, és vannak kezdő csomagok is, és itt a beugratás, megveszed min. 60.000.- ért a készletet, de ezzel csak egy sima francia köröm lesz, már ha megtudod csinálni, ugyanis a legtöbb próbálkozó még egy egynapos képzésre is sajnálja a pénzt.

Összefoglalva a műköröm készítés otthon nem kikapcsolódás hisz nagyon sok pénz kell hozzá és a gyakorlatlanoknak nemcsak a fertőzésveszéllyel kell számolni, hanem igengyakran tönkreteszik saját körmüket, és ami még nagyon fontos minimum 4-6 órátokat vesz igénybe a „sufni tuningolás” de a kíváncsiság, a szépség utáni vágy, a színek és virágok, a csillogó díszítések, a pöttyök és vonlak, a legegyszerűbb műköröm mintáktól, a bonyolultabbig arra ösztönöz sokakat hogy nekiálljanak, nos számolj és dönts…

Ami minimum kell hozzá:
Uv lámpa, reszelők min 4, buffer min 4, papírtörlő, vattakorong, zselés ecset több méretben min 4, díszítő ecsetek min 4, körömlakk lemosó, uv zselé átlátszó, fehér, pink, cover, fertőtlenítő, zseléletörlő, vízelvonó, Primer, fedő lakk, díszítő lakk, fényzselé, körömbőr olaj, tip, tip vágó, ragasztó, sablon Különböző kövek, színes zselék, akril festék, virág és egyéb díszek… És oktatás! gyakorlás…