Szolgáltatásaim

Reflexológiai talpmasszázs 30p
Hollisztikus gondolkodáson alapuló kezelés.
A talpon lévő idegvégződéseken keresztül stimuláljuk a szerveket, szervrendszert, hormonháztartást... az öngyógyításra,
Túl stimulálás nem lehetséges, a szervezet az egyensúlyra törekszik.
Ezen felül lelki, és szellemi kikapcsolódás, feltöltődés is ez a fél óra.
Kellemes környezet, csönd, vagy relax zene, ezek segítenek neked, hogy jól érezd magad nálam.

Műköröm készítése zselével:
Új körmöt „tip- zselével” készítem, így már elsőre tökéletes formájú körmöket lehet készíteni, csak tökéletes sajátkörmök esetében használom a sablonos építést.
Sajátköröm megerősítésére is van lehetőség.
Körömhosszabbítást, csak a vendég kérésére, vagy ha szükséges akkor készítek.

Pedizselé:
Tartós köröm „díszítés” francia vagy színes zselével. korrekció elegendő 4-6 hetente. Érdemes télen is készíttetni, hisz igényes, és gyönyörű.

Díszítés:
beépített, és felületi díszítések.
Csillámporral, hexagonnal, fémlapokkal, flitterekkel, kagylóporral, vagy kagyló lappal, tüllel, gumidíszekkel, szegecsekkel, zselével, porcelánnal, akrillal, …stb.

Töltés:
A köröm növekedése egyénenként változik, ezért a töltésre, rekonstrukcióra 3-5 hét után van szükség. ez a művelet is ugyanannyi időt vesz igénybe mint az új készítése, a hossztól és a díszítéstől függően.

Összereszelés:
Ha a vendégemnek igénye van rá, akkor 2 hetes körömlenövésnél, a köröm felületét átreszelem, majd a műköröm és a saját köröm közötti részt összereszelem, rugalmas fényzselét kenek rá így olyan hatása lesz mintha akkor készült volna.

Műköröm eltávolítás:
Amikor a vendég úgy dönt, hogy egy ideig nem szeretne műkörmöket, akkor történik a műköröm teljes eltávolítása. A köröm teljes felületéről az összes zseléréteget eltávolítom ,majd rugalmas zselével erősítem meg, és olajos ápolással zárom.

Francia vagy Orosz manikűr:
Körömágybőr eltávolításához nem szükséges a kezek áztatása, mely hosszadalmas folyamat, ráadásul a bőrnek és a körömnek sem tesz jót, utána alaposabb hidratálásra van szükség. a francia manikűr esetében csiszológéppel mini gyémántporos fejjel, könnyedén, és gyönyörűen el lehet távolítani az elhalt bőrrészt.

Sminktetoválás:
3 féle szemöldök, 2 féle szemhély, és 2 féle száj tetoválás

Arckezeklés:
Expressz iontoforézises hidratáló, vagy ránctalanító kezelések.