Szolgáltatásaim

alina műkörmös budapest Műköröm készítése zselével:
Új körmöt „tip- zselével” készítem, így már elsőre tökéletes formájú körmöket lehet készíteni, csak tökéletes sajátkörmök esetében használom a sablonos építést.
Sajátköröm megerősítésére is van lehetőség.
Körömhosszabbítást, csak a vendég kérésére készítek.

Pedizselé:
Tartós köröm „díszítés” francia vagy színes zselével. korrekció elegendő 5-6 hetente. Érdemes télen is készíttetni, hisz gyönyörű és ekkor is látja valaki ;-) Sőt ilyenkor műköröm mellé akciós áron kapod.

Díszítés: beépített, és felületi díszítések.
Csillámporral, hexagonnal, fémlapokkal, flitterekkel, kagylóporral, vagy kagyló lappal, tüllel, gumidíszekkel, szegecsekkel, zselével, porcelánnal, akrillal, lakkal…stb.

műkörmös díszítésekTöltés:
A köröm növekedése egyénenként változik, ezért a töltésre, rekonstrukcióra 3-5 hét után van szükség. ez a művelet is ugyanannyi időt vesz igénybe mint az új készítése, a hossztól és a díszítéstől függően.

Összereszelés:
Ha a vendégemnek igénye van rá, akkor 2 hetes körömlenövésnél, a köröm felületét átreszelem, majd a műköröm és a saját köröm közötti részt összereszelem, rugalmas fényzselét kenek rá így olyan hatása lesz mintha akkor készült volna. Ezáltal a két töltés közötti idő 1,5-2 héttel meghosszabbodhat.

műköröm készítése Műköröm eltávolítás:
Amikor a vendég úgy dönt, hogy egy ideig nem szeretne műkörmöket, akkor történik a műköröm teljes eltávolítása. A köröm teljes felületéről az összes zseléréteget eltávolítom ,majd a körmöket átpuhítom, majd igény szerinti körömápolást végzek.

Francia manikűr:
Körömágybőr eltávolításához nem szükséges a kezek áztatása, mely hosszadalmas folyamat, ráadásul a bőrnek és a körömnek sem tesz jót, utána alaposabb hidratálásra van szükség. a francia manikűr esetében csiszológéppel mini gyémántporos fejjel, könnyedén, és gyönyörűen el lehet távolítani az elhalt bőrrészt.

3d szempilla 3D műszempilla:
Egy szemre több különböző méretű 3D műszempilla kerül felhelyezésre. Megfelelő méretű pillák kiválasztásával különlegesen természetes hatás érhető el. Avatatlan szem észre sem veszi, hogy műszempillát visel. műszempillák szinte súlytalanok, így viselőjüknek is rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen.

Természetesen ezek csak a minőségi professzionális termékekre igazak, kínai anyagokra nem!

A szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen vastagságú és hosszúságú szempillákat helyezzek fel.

A 3D szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat helyezek a szem alá. A műszempillákat zsírtalanítás után speciális ragasztóval szálanként illesztem a saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Szemenként kb. 60-100 szálat ragasztok fel.

A felhelyezés idejét relaxációs zenével teszem neked kellemesebbé, így még ki is pihenheted magad.

Előnyei:
- kényelmes, mert nem kel sminkelni éjjel- nappal csodás pillákat rebegtethetsz.
- rendkívül tartós,
- nem tesz kárt a saját szempillákban
- folyamatosan viselhető, viselése kényelmes, észrevehetetlen
- nem érzékeny a vízre, párára, gőzre (48 óra elteltével)

Hátrányai:
A használt anyagoknak és technológiának köszönhetően kizárólag szépségipari szakember végezheti a felhelyezést
- a szakszerű felhelyezése 1,5-2 órát vesz igénybe.
- A felhelyezés folyamán használt extra erős ragasztó, illetve a ragasztó eltávolító - a felhelyezés technológiája végett - kizárólag szépségipari szakember részére forgalmazható.

Otthoni ápolása:
48 óráig ne érje víz, és szempilla spirált se használj, ne szaunázz.
Ezután csak normál szempillaspirált és olaj mentes szemfesték lemosót használhatsz. vigyázz, hogy ne dörzsöld, és lehetőség szerint ne aludj hason.

Árak:
ÚJ 5000.-
Töltése 3 hetente: 4000.- 4 hetente: 4500.-