ELÉRHETŐSÉG Műkörmös Szolnok SOS

Elérhetőség, foglaláshoz szükséges információk, munkaidőm,: és HÁZIREND!

3 napon belüli TÉRÍTÉSMENTES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG NINCS! Mivel 1,5 órámat lefoglaltál,, és azt kis valószínűséggel tudom már betölteni, ezért vállalkozásokat KÁR ÉRI, bármilyen okból történő lemondás, és későbbi időpontra helyezés esetén 3000.- kiesési díjat számolok fel a következő alkalomkor. Ha betudok írni a helyedre valakit, abban az esetben eltekintek a díj megfizetésétől.

ÚJ VENDÉGEKNEK 3 napon túli időpontot FOGLALÓVAL tudok adni! Erre a KOMOLYTALAN HOBBI FOGLALÓ vendégek miatt van szükség!!! Nekem ez a MUNKÁM, ez a KERESETEM, a MEGÉLHETÉSEM ebből fizetem a vállalkozást, és az anyagokat is, nekem ez nem mellékjövedelem mint sokaknak! Az ár BRUTTÓ!!!

A FOGLALÓT személyesen vagy átutalással is lehet intézni

Kincses Alina
Raiffeisen
12010855-00540479-00100000

FOGLALÁS KIZÁRÓLAG TELEFONON LEHETSÉGES. Várólistára is van lehetőség feliratkozni. Minden ÚJ VENDÉGNEK foglalás után VIBER-en emlékeztető üzenetet küldök.

HA TETSZIK VALAMELYIK MUNKÁM, SZÍVESEN ELKÉSZÍTEM NEKED IS! Minden műkörmösnek más stílusa van, ezért kérlek próbálj meg elsősorban az én munkáim közül választani

KÖVETHETSZ A Fb-on is

Műkörmös Szolnok Alina

A hét bármely napján hívhatsz:

KINCSES ALINA mester okleveles francia műkörömépítő SZOLNOK 06204502100

Telefonálás mellőzését kérem szépen a szolgáltatás időtartama alatt! Ha sürgős hívást vársz, kérlek hozz magaddal haedsetet.

Együttműködésed, megértésed köszönöm!

Maszk használata a vírusos időszakokban továbbra is ajánlott

Új helyszín a buszpályaudvar közelében 2023 július 19.-étöl MELANGE FODRÁSZAT Szolnok Tófenék u. 4. az udvarban.