ELÉRHETŐSÉG Műkörmös Szolnok SOS

Elérhetőség, és foglaláshoz szükséges információk, munkaidőm

HÁZIREND!

3 napon belüli TÉRÍTÉSMENTES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG NINCS! Mivel 1,5 órámat lefoglaltál,, és azt kis valószínűséggel tudom már betölteni, ezért bármilyen okból történő lemondás, és későbbi időpontra helyezés esetén 3000.- kiesési díjat számolok fel a következő alkalomkor. Ha betudok írni a helyedre valakit, abban az esetben eltekintek a díj megfizetésétől.

Egyre kevesebb a műkörmös, a jó pedig még kevesebb.

KEDVES VENDÉGEIM. Igyekszem ÉRTETEK rugalmas időbeosztással, szabadnapomon, ünnepnapokon, szombat, vasárnap is DOLGOZNI. De ez nem mindig lesz így, ezért érdemes hétfőnként helyet foglalni az adott hétre, későbbre kizárólag foglalóval tudok adni! Erre a KOMOLYTALAN FOGLALÓK, és a HOBBI FOGLALÓ vendégek miatt van szükség!!! Nekem ez a MUNKÁM, ez a KERESETEM, a MEGÉLHETÉSEM ebből fizetem a vállalkozást, és az anyagokat is, nekem ez nem mellékjövedelem mint sokaknak! Az ár BRUTTÓ!!!

FOGLALÁS KIZÁRÓLAG TELEFONON LEHETSÉGES. Várólistára is van lehetőség feliratkozni. Minden ÚJ VENDÉGNEK foglalás után VIBER-en emlékeztető üzenetet küldök.

HA TETSZIK VALAMELYIK MUNKÁM, SZÍVESEN ELKÉSZÍTEM NEKED IS! Minden műkörmösnek más stílusa van, ezért kérlek Pinterest-ről letöltött fotókat első alkalommal ne hozz!

Megértésed Köszönöm.

Műkörmös Szolnok Alina

A hét bármely napján hívhatsz:

ALINA KÖRÖMKOZMETIKA SZOLNOK 06204502100

Telefonálás mellőzését kérem szépen a szolgáltatás időtartama alatt! Ha sürgős hívást vársz, kérlek hozz magaddal haedsetet.

Együttműködésed, megértésed köszönöm!

Maszk használata a vírusos időszakokban továbbra is ajánlott

Új helyszín a buszpályaudvar közelében 2023 július 19.-étöl MELANGE FODRÁSZAT Szolnok Tófenék u. 4. az udvarban.

TWITTER

FACEBOOK

INSTAGRAM